این راهنما در صورتی مناسب شماست که  Bitdefender Uninstaller کار نمی کند یا در آدرس /Library/Bitdefender/Central/Agent/BitdefenderUninstaller وجود ندارد.

مهم!  اگر شما دیسک بکاپ دارید، توصیه می شود قبل از هر کاری بکاپ تهیه کنید. برای اطلاعات بیشتر این راهنما را ببینید: https://support.apple.com/kb/PH25710?locale=en_US

۱٫ مک خود را ری استارت کنید و از طریق فشردن کلید Command (⌘)-R صبر کنید تا لوگوی اپل را ببینید.

در بعضی موارد از شما خواسته می شود که زبان خود را انتخاب کنید. زبان خود را انتخاب کرده و ادامه دهید.

۲٫ پنجره Utilities نمایش داده خواهد شد (این مثال برای Sierra OS است ولی در ورژن های قبلی نیز به همین صورت خواهد بود).

۳٫ گزینه Disk Utility را انتخاب و بر روی  Continue کلیک کنید.

۴٫ هارد خود را انتخاب کنید (در این مثال Macintosh HD):

  1. اگر هارد شما mount شده باشد، گزینه Unmount قابل رویت است و بنابراین به مرحله ۵ بروید.
  2. اگر هارد شما  mount نشده باشد بر روی Mount کلیک کنید. اگر توسط FileVault قفل شده باشد از شما خواسته می شود تا پسورد ادمین را وارد کنید.

۵٫ از Disk Utility خارج شوید و به پنجره  Utilities باز گردید: بر روی  Disk Utility بر روی منو (نزدیک آیکن اپل) کلیک کنید و گزینه  Quit Disk Utility را انتخاب کنید یا پنجره را ببندید.

۶٫ در قسمت منو بر روی  Utilities کلیک کنید و سپس Terminal را انتخاب نمایید.

         

۷٫ در پنجره ترمینال دستور های زیر را تایپ و سپس Enter کنید.

توجه: لطفاً اطمینان حاصل کنید که دستورها را دقیقاً مشابه چیزی که می بینید تایپ کنید در غیر این صورت ممکن است اطلاعات شما پاک شود.

a. در ابتدا،  از فرمان “LS” استفاده می شود تا فایلهای شما لیست شود (مطابق تصاویر زیر شما می توانید از حروف کوچک نیز استفاده کنید below)  و همچنین اطمینان حاصل شود که هارد شما به درستی Mount شده است.

LS /Volumes/

این دستور تمام mounted volume ها را مطابق پنجره زیر نشان می دهد. اگر نتیجه مشابه تصویر زیر است می توانید ادامه دهید در غیر این صورت ممکن است هارد شما Mount نشده باشد و بنابراین باید آن را Mount کنید. این کار از طریق Disk Utility و اجرای First Aid در صورت وجود هرگونه خطایی قابل انجام است.

b. حال اجازه دهید تا ببینیم پسوند SelfProtect.kext در پوشه Extensions وجود دارد یا نه. مجدداً از دستور “LS”  استفاده می کنیم.

توجه: همانطور که مشاهده می کنید بعد از  Macintosh ما یک بک اسلش “” و یک فضای خالی بعد از HD گذاشتیم. این به این دلیل است که نام هارد دارای دو بخش است. اگر هارد شما یک کلمه ای است از همان اسلش “/” و بدون فاصله استفاده خواهیم کرد. به عنوان مثال برای نام  MacintoshHD دستور مورد نظر ما به این شکل خواهد بود: LS /Volumes/MacintoshHD/Library/Extensions/

LS /Volumes/Macintosh HD/Library/Extensions/

توجه: بیاد داشته باشید با استفاده از کلید (TAB) می توانید برای کامل کردن خودکار نام دایرکتوری استفاده کنید. اینکار از اشتباه تایپی جلوگیری می کند.

c. ما فایل SelfProtect.kext را پیدا کردیم. در مرحله بعد ما آن را پاک خواهیم کرد. این کار با استفاده از دستور  “rm -rf” انجام خواهد شد.

rm –rf /Volumes/Macintosh HD/Library/Extensions/SelfProtect.kext

حال ببینیم آیا فایل پاک شده است یا نه؟

LS /Volumes/Macintosh HD/Library/Extensions/

d. پسوند SelfProtect پاک شده است و بنابراین به مرحله بعد می رویم و بررسی می کنیم که آیا فولدر Bitdefender وجود دارد یا نه و سپس آن را پاک می کنیم.

LS /Volumes/Macintosh HD/Library/

rm –rf /Volumes/Macintosh HD/Library/Bitdefender/

LS /Volumes/Macintosh HD/Library/

e. فولدر Bitdefender نیز پاک شد. اکنون با کلیک بر روی لوگوی اپل مک را Restart می کنیم.

۸٫ در نهایت شما قادر خواهید بود مجدداً آنتی ویروس برای مک را از طریق بیت دیفندر سنترال نصب کنید.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]